Maya uses "cookies" to provide you with the best possible user experience when searching the site, as well as displaying personalized content.

Signed up to newsletter
Added to cart
Contact message sent

Reklamacija i dostava

Reklamacija i dostava

MayaBeautyLine i XL ELIT INVEST DOO tim je svestan vaših prava kao kupaca i posvećeni smo unapređenju vašeg poverenja kada je u pitanju kupovina putem Interneta. Zbog toga smo rešili da postupak reklamacije maksimalno pojednostavimo, kako bismo vam u što većoj meri olakšali posao.

Bitna napomena:
Svako oštećenje pri transportu, kao kupac ste dužni da prijavite u roku od 24h od prijema robe. Primljenu robu ste dužni da proverite po prijemu i ako je došlo do greške, potrudićemo se da je u najkraćem roku ispravimo. Ukoliko na proizvodu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, savetujemo da takvu pošiljku ne preuzimate.

U slučaju oštećene robe molimo Vas da nam pošaljete mail na [email protected] kako bi naš agent u najbržem mogućem roku mogao da odreaguje na Vaš zahtev.
Mayabeautyline.com posluje u skladu sa zakonima Republike Srbije i poštuje prava svojih kupaca. Ukoliko ste u bilo kakvoj nedoumici, slobodno nas kontaktirajte i dobićete konkretna uputstva kako da ostvarite reklamaciju.

Reklamacije na oštećenja u transportu

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporuči robu. Svako oštećenje pri transportu, kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe. Ukoliko kupac u predviđenom roku ne prijavi oštećenje, odgovornost oštećenja prelazi na samog kupca.

Ukoliko uočite takvo oštećenje:

Nemojte potpisati prijem pošiljke.
Zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda. Ukoliko proizvod nije oštećen, potpišite prijem pošiljke.
Ukoliko deluje da je proizvod oštećen, definitvno odbijte prijem pošiljke, i javite se nama, radi utvrđivanja daljih koraka kako biste dobili ispravan, neoštećen proizvod.
Ukoliko ste ipak primili pošiljku, a kasnije ste zaključili da je došlo do oštećenja u transportu ili da ste dobili proizvod:

  • koji niste poručili a nalazi se na računu
  • koji niste poručili a ne nalazi se na računu
  • koji ste poručili a nalazi se na računu
  • koji je oštećen

obavezno sačuvajte originalnu ambalažu, u kojoj vam je pošiljka isporučena.

Molimo da slikate oštećenu ambalažu i proizvod, i sliku pošaljete na email adresu [email protected]

Zamena proizvoda

Moguća je zamena proizvoda ali koji nije otvoren, tj. korišćen. Pošaljite nam proizvode nazad po kuriru. Kada primimo vraćeni artikal, šaljemo vam zamenjeni artikal.

Predomislili ste se

Ukoliko niste zadovolnji nekim artiklom, možete ga zameniti pod sledećim uslovima:

  • Da nije prošlo više od 14 dana od kako smo vam poslali artikal
  • Da nam ga vratite nekorišćenog, u originalnom stanju, u orginalnoj ambalaži, sa svom propratnom dokumentacijom.

Potrebno je da doplatite razliku u ceni (ukoliko je ima) i u tom slučaju dobićete od nas mogućnost da umesto vraćenog proizvoda dobijete neki drugi, po vašem izboru. Uveravamo vas da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od vaših zahteva zameniti, popraviti artikal ili vratiti novac.

POVRAĆAJ NOVCA

Mayabeautyline.com će po prijemu vraćene robe, nakon konstatacije da je roba vraćena u nekorišćenom stanju i bez oštećenja, izvršiti povraćaj uplate novca koju je primio. Povraćaj novca će biti izvršen na tekući račun kupca.
U slučaju da se radi povrat novca usled uvažene reklamacije u garantnom roku i/ili raskida ugovora od strane kupca u propisanom roku, potrebno je da nam kupac dostavi broj svog tekućeg računa u banci ili pošti i sredstva vraćamo na njegov račun.
Rok za povraćaj srestava je 3-7 radnih dana.

Moj nalog

Kako bismo vam olakšali proces kupovine, nudimo vam kreiranja vašeg naloga čime dobijate mogućnost da na jednostavan način obavite kupovinu, pratite porudžbine na vašem nalogu, čuvate više adresa za isporuku i u svakom trenutku vidite vašu istoriju poručivanja.

Dostava

Mayabeautyline.com sarađuje sa Post Express kurirske službom  za potrebe dostave poručenih artikala. Nakon kupovine bićete kontaktirani od strane našeg agenta na broj telefona ili email koji je naveden pri procesu kupovine i biće Vam poslat Kod porudžbine. Cena dostave kurirske službe i zavisnih troškova isporuke je uračunata u ukupnu cenu prilikom poručivanja proizvoda na online shopu mayabeautyline.com. Cena dostave kurirske službe je [ iznos ].

Cena dostave za sve porudžbine koje su vrednosti preko 5.000 dinara za teritoriju Republike Srbije se ne naplaćuje i ne obračunava u ukupnoj ceni.

Cena dostave za teritoriju Crne Gore je 10 evra. Za sve porudžbine koje prelaze vrednost 50 evra, dostava se ne naplaćuje i ne obračunava se u ukupnu cenu porudžbine.

Cena dostave za teritoriju Bosne i Hercegovine je 10 evra. Za sve porudžbine koje prelaze vrednost 50 evra, dostava se ne naplaćuje i ne obračunava se u ukupnu cenu porudžbine

Dostava odnsno isporuka proizvoda se vrši svakog radnog dana. Ako je porudžbina primljena odnosno ako ste poručili proizvod/e na prodajnom mestu www.mayabeautyline.com do 15h, isporuka kurirskoj službi se vrši istog tog dana. Ako je porudžbina primljena nakon 15h, isporuka kurirskoj službi se vrši sledećeg radnog dana.

Rok isporuke kurirske službe za teritoriju Republike Srbije je 2 radna dana od momenta isporuke porudžbine kurirskoj službi. Rok isporuke za teritorije Bosne i Hercegovine i Crne Gore je do 12 dana.

Ukoliko se javi kašnjenje prilikom dostave, na transport i servis kurirske službe XL ELIT INVEST DOO. ne može uticati, ako je u pitanju slučaj više sile, Ii drugih nepredviđenih razloga koji utiču. XL ELIT INVEST DOO. nije odgovoran za kašnjenja ako se jave navedeni nepredviđeni slučajevi kao i kada je slučaj nepotpune i netačne adrese na koju je potrebno dostaviti porudžbinu.