Maya uses "cookies" to provide you with the best possible user experience when searching the site, as well as displaying personalized content.

Signed up to newsletter
Added to cart
Contact message sent

Politika privatnosti

Politika privatnosti

 

Ukratko

XL ELIT INVEST DOO uvek će poštovati Vašu privatnost, e-mail adresu i informacije koje nam pružate. Nama, u kompaniji XL ELIT INVEST DOO najbitniji su ljudi i to želimo da Vam pokažemo. Vaše informacije nećemo prodavati, deliti ili zloupotrebljavati na bilo koji način, ali ukoliko imate nekih pitanja u vezi toga kako se koriste - evo naših odgovora:
Kada koristite naše sajtove, usluge i aplikacije - slažete se sa sledećim pravilima:

 

Korišćenje kolačića (cookies)

 

Na našim sajtovima koristimo kolačiće. Međutim naši kolačići (pročitajte i paragraf ispod o kolačićima trećih lica) ne sadrže nikakve lične informacije. Mi ih koristimo da Vam učinimo korišćenje naših sajtova lakšim, na primer:
1. Da Vam pružimo informacije koje odgovaraju Vašim interesovanjima
2. Da bolje razumemo naše posetioce i šablone korišćenja sajtova i aplikacija
3. Da puštamo oglase i promovišemo naše proizvode i usluge na osnovu Vaših interesovanja, korišćenjem partnerskih oglasnih mreža i izvan našeg sajta
4. Da puštamo remarketing oglase i tako promovišemo naše proizvode i usluge i na drugim sajtovima nakon što napustite naš sajt

Takođe možemo koristiti i softver Web Beacons u oglasima i na sajtovima da prikupljamo informacije u vezi toga kako koristite sajt, koji internet pretraživač koristite, koji operativni sistem imate, i koji je Vaš internet provajder. Takođe, koristimo i Google Analytics podatke. Ovi podaci se skupljaju iz stotina poseta sajtu i analiziraju kao celina. Ovo nam pomaže da unapredimo usluge da budu u skladu sa Vašim potrebama.
 

Kolačići trećih lica na našem sajtu

Verovatno ste na nekom od naših sajtova ili aplikacija primetili oglase. Mi ih puštamo u saradnji sa oglasnim mrežama i ostalim trećim licima. Ove oglasne mreže i treća lica mogu koristiti kolačiće na našem sajtu, web beacons softver i sličnu tehnologiju da prikupljaju informacije sa našeg sajta i da koriste te informacije da pruže statističke usluge i targetiraju oglase.

Mi (XL ELIT INVEST DOO) nemamo kontrolu nad procedurama i polisama privatnosti ovih oglasnih mreža i za iste ne snosimo odgovornost.

 

Blokiranje kolačića i web beacons-a

Ukoliko ne želite da se o Vama prikupljaju informacije kroz korišćenje kolačića, web beacons-a i drugog softvera, predlažemo da blokirate ove opcije u podešavanjima svog pretraživača, ali shvatite da će ovo ograničiti performanse i funkcionalnost sajtova naše kompanije. U dokumentaciji Vašeg internet pretraživača možete naći informacije o procedurama za blokiranje kolačića i web beacons-a.

Takođe se možete odjaviti iz kolačića i Google Analytics-a na sledećim stranicama:

  • http://www.google.com/policies/privacy/ads/
  • http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
  • http://www.aboutads.info/choices
  • http://www.networkadvertising.org/choices

 

E-Mail Newsletter i marketing

Kada se prijavite na neku od naših usluga (npr. jedan od naših biltena) ili proizvoda, slaćemo Vam relevantne informacije u vezi naših usluga i proizvoda.
Ukoliko želite da se odjavite sa neke od naših e-mail lista, to možete uraditi klikom na link koji se nalazi na dnu svih naših mejlova.

 

Lične informacije

Tokom prijavljivanja za neke od naših usluga potrebno je da unesete određene lične informacije kao što su ime, prezime, adresa, broj telefona, e-mail adresa i slično.
Ove informacije nećemo deliti ni prodavati trećim licima, niti ih na bilo koji drugi način zloupotrebljavati.

 

Revizija ove polise

 

Naša kompanija zadržava pravo da izvrši izmenu, dopunu ili potpunu preradu ove polise i pravila korišćenja u bilo koje doba i na bilo koji način, ažuriranjem ovog teksta.